Konfirmasjonsgave

Sønnen til ei på jobben hadde konfirmasjon for ikke så alt for lenge siden, og da bestilte hun trykk på genser og bukse av meg. Jeg gikk til innkjøp av svart bukse og svart hettegenser, og fordi han går på badminton, ville hun at jeg skulle skrive "badminton" nedover ene beinet og ene armen og få med en badminton ball også på slutten. For å gjøre den ekstra personlig la jeg også til navnet hans bak på ryggen. 

 Han ble heldigvis kjempefornøyd med gaven :)

 

#personlig #personliggave #gave #konfirmasjon #konfirmasjonsgave #silhouette #vinyl #hettegenser #joggebukse #badminton #tenåring #svartoghvit

2 kommentarer

Torunn

19.06.2017 kl.00:29

Skikkelig kreativt og artig! Og nyttig, ikke minst.

God natt :)

Stines lille hobby

19.06.2017 kl.15:48

Tusen takk, Torunn for koselig kommentar :)

Skriv en ny kommentar

Stines lille hobby

Stines lille hobby

29, Oslo

Hei og velkommen til bloggen min "Stines lille hobby". Jeg har alltid likt å være kreativ, helt fra jeg var liten. Og jeg har utrolig mange ideer i hodet mitt, som jeg gjerne vil at skal komme frem. Jeg har derfor startet denne blogger for å kunne vise litt av det jeg liker å holde på med og det jeg lager på fritiden utenom jobb. Jeg elsker alt som har med bling å gjøre og alt som har med Disney å gjøre, og dette gjenspeiler seg nok mye i det jeg lager. Om du liker det jeg lager og du ønsker å bestille f.eks body, bukse, t - skjorte, genser, smekke, kosekluter eller annet med personlig vinyltrykk, så ta gjerne kontakt med meg.

Kategorier

Arkiv

hits